4η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων TRANSPORT SHOW 2021

 Η 4 η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων TRANSPORT SHOW 2021, συμπίπτει με τη νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας και αισιοδοξεί να συνδράμει αποτελεσματικά στη βέλτιστη προβολή και επικοινωνία των επαγγελματικών αυτοκινήτων της επιβατικής και εμπορευματικής μεταφοράς συνεισφέροντας έτσι στην κοινή προσπάθεια της πολυπόθητης ανανέωσης του στόλου των φορτηγών και των λεωφορείων. Προσπάθεια που αποτελεί δράση προτεραιότητας της κυβέρνησης και επιβεβαιώνεται με τα πρώτα νομοθετήματα παροχής οικονομικών κινήτρων.

 Ταυτόχρονα, η 4η διοργάνωση της TRANSPORT SHOW, αντανακλά τη βούληση των ελλήνων εισαγωγέων αντιπροσώπων του Transport Industry να επενδύσουν προς αυτή την κατεύθυνση (της ανανέωσης του στόλου) και αυτό αποτυπώνεται στη μεγάλη επιπλέον ζήτηση εκθεσιακού χώρου για την προσεχή έκθεση του 2021 σε ποσοστό που εγγίζει το +50% της προηγούμενης διοργάνωσης του 2018.

Αυτή η ζήτηση είχε ως θετική συνέπεια την αλλαγή εκθεσιακού κέντρου και τη μετάβασή μας στο Metropolitan, το μοναδικό πλέον που μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες των εκθετών παρέχοντας ταυτόχρονα και υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Έτσι λοιπόν, η TRANSPORT SHOW 2021, θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το τριήμερο 26-27-28 Μαρτίου με τρεις επιπλέον ημέρες προετοιμασίας και μια ημέρα αποξήλωσης. Η έκθεση θα καταλαμβάνει τις αίθουσες 1 και 2 συνολικής επιφάνειας 25.000 τ.μ. για την προβολή των νέων επαγγελματικών οχημάτων:

Φορτηγά, τράκτορες, βαν, pick Ups, ρυμουλκούμενα και: Λεωφορεία αστικά, υπεραστικά, τουριστικά, minibuses, ξενοδοχειακά shuttle και limo.

Μαζί με τα οχήματα θα παρουσιαστούν και εκατοντάδες άλλα συναφή προϊόντα, όπως ειδικές υπερκατασκευές και εξοπλισμοί, ελαστικά, λιπαντικά, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, καθώς και υπηρεσίες εκμίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων

Transport Show 2018