Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ - Volvo Trucks

Παρέα με τους χιλιάδες επισκέπτες της Transport Show γιόρτασε η Volvo Trucks την 25η επέτειο του δημοφιλούς FH. Στο κατάμεστο περίπτερο του Σαρακάκη κάθε μέρα σχηματίζονταν ουρές επισκεπτών που ήθελαν να περάσουν στη θέση οδήγησης του επετειακού FH-16 750.

Με αισθητικές βελτιώσεις στην εσωτερική και εξωτερική εμφάνισή του, πανίσχυρο κινητήρα και εξαιρετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης αποτελεί ιδανική επιλογή για βαριές μεταφορές καθώς και για εθνική και διεθνή μεταφορά. Ο Euro 6 κινητήρας αποδίδει 750 ίππους από τις 1.600 έως τις 1.800 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 3.550 Nm από τις 950 έως τις 1.400 σ.α.λ. Το επίπεδο εξοπλισμού είναι το πιο πλούσιο με ενεργό αυτόματο πιλότο, σύστημα Volvo Dynamic Steering, σύστημα, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, αλλαγής λωρίδας, εγρήγορσης οδηγού και άλλα. Κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και πλήρες αεροδυναμικό πακέτο διαθέτει το λευκό 13λιτρο 540 της έκθεσης, με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και μειωμένη κατανάλωση. Η καμπίνα Globetrotter XL διαθέτει αυξημένες εσωτερικές διαστάσεις για την άνετη διαμονή του οδηγού.

Διαθέσιμο ήταν και το FH 540 6x4 Tandem Liftaxle (με δυνατότητα ανύψωσης του συζυγούς άξονα) και διπλά διαφορικά με μειωτήρες τεχνικής αντοχής 100 τόνων. Η κύρια πέδη περιλαμβάνει αεριζόμενα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και υδραυλικό επιβραδυντή Retarder μέγιστης ισχύος 620 Kw.

 

Επιτυχία στην Transport Show

Τα ευχάριστα νέα για τη Volvo Trucks ήρθαν από τον Διευθυντή Πωλήσεων φορτηγών-λεωφορείων κ. Βασίλη Δαμιανό ο οποίος ανήγγειλε την τελευταία μέρα διεξαγωγής της Transport Show την πώληση και την παραγγελία του επετειακού 750. Μεταξύ άλλων σε σύντομη συζήτηση που είχαμε μαζί του μας ανέφερε τα εξής. «Η εταιρεία μας είχε αξιόλογη παρουσία στο χώρο της έκθεσης με νέα προϊόντα και υπηρεσίες πληρώντας τις απαιτήσεις για σύγχρονες και ασφαλείς μεταφορές.

Πέρασε αρκετός κόσμος από το περίπτερό μας, συζήτησε με τα στελέχη μας και κάναμε αρκετές επαφές. Τα ευχάριστα νέα είναι η πώληση του 750 στην εταιρεία APM Transport ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Παπά καθώς και η παραγγελία ενός ακόμη επετειακού FH-16 750 από τη μεταφορική των αδερφών Μικρούλη στην Τρίπολη το οποίο θα έρθει σε τρεις μήνες. Τέλος, δόθηκε μια μεγάλη παραγγελία και από την εταιρεία του κ. Χριστοκώστα στην Άρτα».