ΚΑΤΟΨΗ

Transport Show 2018 - Κάτοψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΨΗ

Κλίμακα: Κάθε τετραγωνάκι στην κάτοψη αντιστοιχεί με 1 τ.μ.

Η 3η Διεθνής έκθεση TRANSPORT SHOW 2018, καλύπτει το εκθεσιακό κέντρο MEC σε όλο του το µήκος (345 µέτρα) καθώς και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Συγκεκριμένα, ο εσωτερικός εκθεσιακός χώρος καλύπτει 9.000 τ.μ..   
Ο χώρος υποδοχής των επισκεπτών 500 τ.μ.. Ο εξωτερικός εκθεσιακός χώρος προς τη Λ. Λαυρίου 450 τ.μ. και ο μεγάλος εξωτερικός εκθεσιακός χώρος (τομέας 7), παράλληλα του κτηρίου, 2.300 τ.μ.. Το σύνολο των εκθεσιακών χώρων της TRANSPORT SHOW 2018 ανέρχεται σε 12.250 τ.μ. Η κυκλοφορία των επισκεπτών είναι αμφίδρομη με την κεντρική είσοδο προς Λαυρίου να είναι ταυτόχρονα η έξοδος των επισκεπτών προς τον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο και αντίστροφα. Το πλάτος των διαδρόμων εσωτερικά είναι 3,5 μέτρα και στον εξωτερικό εκθεσιακό χώρο 4,5 μέτρα.

ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ:

Τα περίπτερα στους τοµείς 1-2 και 3, διατίθενται µόνο για βαρέα – µεσαία οχήµατα, φορτηγά και λεωφορεία, εκτός αν ο εκθέτης περιλαµβάνει στη γκάµα του και ελαφρά επαγγελµατικά ή άλλα προϊόντα.   
Οι τοµείς 4 και 5 διατίθενται για τα Ελαφρά Επαγγελµατικά αυτοκίνητα, vans, pick-ups και mini bus, καθώς και σε εκθέτες που θα έχουν στο περίπτερό τους ελαφρύ όχηµα (π.χ. επιχειρήσεις ενοικιάσεων-µισθώσεων ή demo van). Ο τοµέας 6 διατίθεται για τις εταιρείες µεταφορών και Logistics, τις Οµοσπονδίες των αυτοκινητιστών, καθώς και για τις επιχειρήσεις του after market, όπως ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, εξαρτήµατα γραµµής κίνησης, εξοπλισµοί καµπίνας, προϊόντα tuning, αξεσουάρ κ.α. Τα περίπτερα με διαχωριστική εκατέρωθεν γραμμή έχουν στάνταρ διάσταση. Διαθέσιμα και δύο διπλανά περίπτερα για μεγαλύτερη πρόσοψη ή και αντικρυστά.

Για να αποθηκεύσετε την κάτοψη πατήστε εδώ | [PDF]