ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Σημείο αναφοράς στο περίπτερο της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε ήταν η ναυαρχίδα της γερμανικής εταιρείας, το μοντέλο TGX 18.640 Individual με επιβλητική παρουσία και δυναμική εμφάνιση. Εξοπλίζεται με τον κινητήρα D3876 Bi-Turbo Intercooling (ψυχόμενης υπερπλήρωσης) με σύστημα ψεκασμού Common Rail και καταλύτη S-CRT με OBD+NOx. Η μέγιστη ισχύς είναι 640 ίπποι στις 1.800 σ.α.λ και η μέγιστη ροπή 3.000 Nm από τις 900 έως τις 1.400 σ.α.λ.

Εξωτερικά το συγκεκριμένο μοντέλο ξεχωρίζει χάρη στο προστατευτικό κάλυμμα ψυγείου, τις πομπέ πλάτες των καθρεφτών σε ασημί φινίρισμα και τα διακοσμητικά χρωμίου για τους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό της XXL καμπίνας διατίθεται το πακέτο πολυμέσων ΜΑΝ με επαγγελματική συσκευή πλοήγησης και ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι με κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις και καλύμματα καθισμάτων από δέρμα Alcantara. Ο συνολικός εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της καμπίνας ανέρχεται στα 500 λίτρα και επιπλέον το πακέτο οδηγού περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, εσωτερικό φωτισμό, ρευματοδότη 230 V, τηλεόραση, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, VAS (σύστημα ελέγχου νεκρών σημείων μέσω κάμερας) και περιστρεφόμενο κάθισμα συνοδηγού. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μικτό βάρος του είναι 7.610 κιλά.

Για αστικές διανομές διαθέσιμο ήταν ένα πλαίσιο TGL 8.190 4x2 το οποίο μπορεί να δεχθεί πληθώρα υπερκατασκευών. Ο κινητήρας του είναι ο D0834 Turbo Intercooling με σύστημα Common Rail και καταλύτη S-CRT με OBD+NOx. Η ισχύς του είναι 190 ίπποι στις 2.300 σ.α.λ και η μέγιστη ροπή 750 Nm από τις 1.200 έως τις 1.750 σ.α.λ. Το απόβαρό του είναι 3.790 κιλά και το μέγιστο μικτό φορτίο φτάνει τα 8.600 κιλά. Στο βασικό εξοπλισμό του περιλαμβάνει πολλά συστήματα ασφαλείας, όπως, ΑBS (σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών), ASR (σύστημα αντιολίσθησης), ESP (σύστημα ηλεκτρονικής σταθεροποίησης), EBA2 (σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης), ESS (σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ακινητοποίησης του οχήματος) και LGS (σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας). Τέλος, να αναφέρουμε ότι η καμπίνα τύπου C (ημέρας) διαθέτει Air Condition, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέφτες και υπολογιστή ταξιδιού.