SHOW TRUCKS Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού

Δυναμική, όπως κάθε φορά, ήταν η παρουσία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού στον προαύλιο χώρο της Transport Show 2018. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και μέλη σε όλη την Ελλάδα ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να ενώσει τους απανταχού φίλους του φορτηγού. Παράλληλα, το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου είναι έντονο, στηρίζοντας όποιον συνάνθρωπό μας έχει ανάγκη.

Εντυπωσιακά φορτηγά από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό συμμετείχαν στην έκθεση Transport Show στηρίζοντας το θεσμό που ήδη μετράει 15 χρόνια παράδοσης, από το ανεπανάληπτο Truck Festival του 2003 στα Μέγαρα. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό μουράτο Volvo της μεταφορικής Καμπανίας το οποίο στήθηκε σε περίοπτη θέση στην είσοδο της έκθεσης και αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Εντυπωσιακό επίσης, το 750 της εταιρείας Μακίστης, το 141 του Άκη Πατούνα, το Μercedes της Spiros Odiki, το Actros από τις γερανομεταφορές Σπύρου, το Scania του Δημοσθένη Καρτάλη, το FH της εταιρείας Μελισσάς, το FH του Κώστα Μυλωνά, το Atego του Γιώργου Βαβούρα, το R της Καμπανίας Trans, το FH του Δημήτρη Τσώκου, το XF του Βαγγέλη Μπιτζιλή, το FH του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το XF του Παναγιώτη Ελευθερίου, το Μercedes του Φιλήμoνα Ανυφαντή, το Μercedes του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το 143 της μεταφορικής Τράνακας, τα FH και XF της μεταφορικής Σκλήβας, το Atego του Θοδωρή Ανδριτσόπουλου, το FH του Βαγγέλη Δουλακάκη και το R της Contlift του Δημήτρη Κόντου.

 

Συμμετοχές και από το εξωτερικό

Σε αυτή τη διοργάνωση είχαμε την τιμή να έχουμε μαζί μας και κάποια εντυπωσιακά φορτηγά από το εξωτερικό τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Πρόκειται για το Mercedes-Benz 4X4 του Arjan Theuns από την Ολλανδία, το Peterbilt του Florian Koselj από τη Σλοβενία και το Volvo 750 με οδηγό τον Monica Koseli επίσης από τη Σλοβενία. Επίσης, παρευρέθηκε και ο Αυστριακός Franz Hintebauer με Scania R.

 

Αγωνιστικοί τράκτορες

Το δικό τους δυναμικό «παρών» έδωσαν και τρεις αγωνιστικοί τράκτορες οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει όλα αυτά τα χρόνια στις ελληνικές πίστες με εντυπωσιακές επιδόσεις και ταχύτατους χρόνους. Από τη Θεσσαλονίκη ήρθε το ΜΑΝ του συνεργείου Γιώργος-Παναγιώτης, και από την Αθήνα το Renault του συνεργείου Φρένων ο Γιώργος καθώς και ένα νέο μοντέλο με πανέμορφη σχεδίαση, από το συνεργείο του Χρήστου Κωτσαντή. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες και καλά αποτελέσματα.

 

Απονομή κυπέλλων-Δεξίωση

Σε μια μικρή τελετή, θέλοντας να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έκαναν τόσα χιλιόμετρα, με πολλά έξοδα, για να βρεθούν κοντά μας βραβεύσαμε τον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπούσε ο γραμματέας Βαλάντης Παπαδόπουλος, το μουράτο Volvo της μεταφορικής Καμπανίας καθώς και τα τέσσερα φορτηγά που ήρθαν από το εξωτερικό. Κλείνοντας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προεδρείο του Π.Σ.Φ.Φ καθώς και στα υπόλοιπα μέλη τους για την άψογη εμφάνιση και την εξαιρετική παρουσία τους το διήμερο στην Transport Show. Για εμάς είναι πραγματική χαρά που είδαμε οικογένειες, μικρά παιδιά και γυναίκες, να φωτογραφίζονται ανάμεσα στα θηρία και να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα. Θεωρούμε ότι με καλή συνεργασία από όλες τις πλευρές μπορούμε να αναδείξουμε τη θετική πλευρά του φορτηγού, καθώς και του δύσκολου επαγγέλματός σας, και να πραγματοποιούμε εκδηλώσεις που θα μένουν αξέχαστες σε όλους μας.